Internetinės svetainės kaina (1)
El. Parduotuvės, Internetinės svetainės

Kiek kainuoja internetinės svetainės ar elektroninės parduotuvės kūrimas?

Domina klausimas – kiek kainuoja internetinės svetainės kūrimas? Pirmas dalykas, kurį darome, norėdami rasti tam tikrą paslaugą ar tiekėją, ieškome jo informacijos internete. Net ir minimali, informacinė svetainė,  leidžia klientui Jus rasti greičiau ir suteikia Jūsų verslui daugiau profesionalumo. Verslas, neturintis savo internetinės svetainės, praranda didelę dalį potencialių klientų, nes jie apie jūsų paslaugas arba verslą tiesiog nežino.

Taip pat internetinės svetainės turėjimas leidžia pasiekti platesnę auditoriją. Mes laisvai verčiame svetaines į anglų kalbą, kuri praktiškai suteikia galimybę rasti klientų visame pasaulyje. Internetinė svetainė leidžia žmonėms ją pasiekti 24/7, todėl palyginti su kitais reklamos variantais, tai yra labai pigus ir efektyvus būdas populiarinti savo veiklą.

Internetinės svetainės ar elektroninės parduotuvės kaina

Vienas iš dažniausiai kylančių klausimų, kurį žmonės užduoda norėdami sukurti internetinę svetainę ar šiuo metu itin išpopuliarėjusią –  internetinę parduotuvę, yra kiek kainuoja internetinės svetainės? Atsakyti į klausimą ,,kiek kainuoja internetinė svetainė”, yra tas pats, kaip atsakinėti į ,,kiek kainuoja namas” – viskas priklauso nuo Jūsų pačių norų ir kiek tam esate pasiruošę išleisti. Be abejo,  kiekvienas čia gali surasti sau prieinamiausią kainą. Ši sritis, kai kuriems žmonės, gali pasirodyti itin neaiški ir sudėtinga, tad šis straipsnis padės susigaudyti ir galbūt nuspręsti kokio biudžeto reikės norimai internetinei svetainei sukurti.

Reikia atsižvelgti į projekto sudėtingumą ir dydį

Svetainės kūrimo kaina priklauso nuo projekto sudėtingumo, t.y. kliento norų ir poreikių bei žinoma – nuo Jūsų asmeninio biudžeto. Mes stengiamės nustatyti prieinamiausią kainą kiekvienam susidomėjusiam klientui. Mūsų komanda kruopščiai domisi bei gilinas į kliento norus ir užmojus, siekiant išgauti tai, ko klientas pas mus ir atėjo – aiškios bei kokybiškos internetinės svetainės. Turint patikimą internetinę svetainę, kuriamas kliento pasitikėjimas įmone. Pagalvokite,  kuris verslas jums suteikia daugiau pasitikėjimo: turintis internetinę svetainę ar tas kuris jos neturi? Todėl investuodami į internetinę svetainę / elektroninę parduotuvę, be abejonių padidinate savo matomumą, tuo pačiu – pelną. Pas mus internetinių svetainių ar elektroninių parduotuvių kainos svyruoja tarp 150€ ir 1900€. Apskaičiuoti tikslesnę sumą bei gauti asmeninį pasiūlymą, galite mūsų nemokamoje skaičiuoklėje

Jei turite mažą verslą ir Jums reikia minimalios reprezentacinės svetainės, kuri suteiktų klientams informaciją, kuri reikalauja mažiau, nei 20 puslapių, kelių dekoracinių nuotraukų ir paprasto veikimo, tokios kaina gali svyruoti nuo 150€ iki 300€. Nesudėtinga internetinė svetainė yra optimaliausias pasirinkimas naujus bei jaunus verslus kuriantiems klientams, kurie internetinę svetainę nori susikurti pigiai ir greitai.

Vidutinio dydžio projekto, reikalaujančio ne daugiau, kaip ~ 70 puslapių, nemažai dizaino sprendimų, vaizdinių bei unikalių funkcijų pritaikymo, kalbų vertimo ir pan.,  kaina gali prasidėti nuo 300€ ir kilti iki 1200€, priklausomai nuo poreikių įgyvendinimo sudėtingumo. Mūsų komanda pasiruošusi padėti klientams funkcijų reikalingumo klausimais bei pasiūlymais. Tokia internetinė svetainė puikiai pristato solidaus turinio paslaugas, sudaro įspūdį apie paslaugų teikėjo rimtumą, vertybes, profesionalumą.

Na, ir didelio mąsto verslų internetinės (reprezentacinės) svetainės dažniausiai reikalauja nemažai laiko atrandant dizaino ir funkcionalumo idėjas, savaime suprantant, bendradarbiaujant ir su pačiu klientu. Tokiose svetainėse kuriama ne vienas šimtas puslapių, nestandartinio dizaino maketai, specifinis funkcionalumas bei daugelis kitų papildomų savybių, tokių, kaip užsienio kalbų pasirinkimai (neskaitant anglų k.) ir pan. Tokia internetinė svetainė reikalinga didesnių verslų idėjoms bei paslaugoms reprezentuoti.

Dažnas klientų poreikis – atnaujinti seną svetainę

Jei Jums reikia perdaryti jau esamos svetainės dizainą, patobulinti ją, už tokį pertvarkymą Jums teks sumokėti šiek tiek pigiau. Kiek tai kainuos, priklauso nuo jos turinio dydžio, esamų funkcijų sudėtingumo bei naujo dizaino poreikių didumo.

Kalbant apie elektroninės parduotuvės kūrimo kainas, dėmesys kreipiamas į tai, kokios atsiskaitymo būdo integracijos klientas pageidaus, produktų skaičių (kaina skaičiuojama už vienetą, apskaičiavus ir įvertinus vieno produkto įkėlimo sudėtingumą), taip pat priklauso kokių papildomų funkcijų turės internetinė svetainė, be produktų katalogo, todėl kainos diapazonas gali būti labai platus, nuo 200€ iki tiek,  kiek produktų norite turėti savo svetainėje. Elektroninės parduotuvėje lankytojai gali ieškoti bei pirkti produktus / paslaugas, susipažinti su įmonės veikla, rašyti atsiliepimus ir dar daugiau. Elektroninės parduotuvės egzistavimo svarba, šiais laikais, yra neatsiejama nuo sėkmingo verslo. Aiškus asortimento išdėstymas, paprastas ir nesudėtingas naudojimas bei funkcionalumas elektroninėje parduotuvėje – žymiai pelningesnio verslo garantas, lyginant su fizinėmis parduotuvėmis.

Papildomos išlaidos internetinei svetainei

Dabar, kai jau įsivaizduojate savo internetinės svetainės / elektroninės parduotuvės sukūrimo kainą, pažvelkime į mėnesinius ar metinius mokesčius ir kam jie reikalingi. Egzistuoja kelios būtinos išlaidos, susijusios su internetinių svetainių valdymu.

Jūsų svetainės domenas

URL (dar žinomas kaip domeno vardas) yra tai, ką žmonės įveda į savo naršyklę norėdami patekti į jūsų svetainę. Be jo, vienintelis būdas aplankyti jūsų svetainę, būtų įvesti jos IP adresą, kas nėra dažnai naudojama praktikoje, nes yra gana nepatogu.

Hostingas

Taip pat reikia nepamiršti – jau turint sukurtą sveitainę, kad ji veiktų ir ja galėtų aptikti būsimi klientai, reikia užsisakyti hostingą. Jo reikia, kad svetainė gyvuotų interneto platybėse. Talpinimo kaina priklauso nuo pasirinkto laikotarpio, na, o jeigu svetainę sukurti patikėsite mums, gausite nemokamą bei patikimą svetainės talpinimą net 12 mėnesių!

Jeigu norite užsisakyti svetainės talpinimą galite tą padaryti Serveriai.lt – jeigu jūsų svetainės lankytojai bus iš Lietuvos. Jeigu jūsų verslas yra tarptautinis rekomenduotume –  Hostinger.

Apibendrinimas

Taigi, pasaulyje yra 200 milijonų aktyvių svetainių ir šis skaičius nuolat kinta.  Tyrimai rodo, kad žmogus, radęs informaciją pateiktą sutvarkytoje ir aiškioje svetainėje, bus linkęs rinktis paslaugą būtent iš tokio tiekėjo. Šiais laikais atsiradę daug alternatyvų svetainių kūrimo įmonėms ir siūloma kurtis svetainę patiems per tam tikras platformas, nesinaudojant profesionalų pagalba, tačiau verta paminėti, kad tokios platformos būna gana ribotos ir dažniausiai klientai nepasiekia norimo rezultato, dėl IT žinių trūkumo. Todėl mūsų moderni internetinių svetainių kūrimo profesionalų komanda įsigilina į kiekvieno kliento poreikius ir norus, sudaro kiekvienam klientui asmeninius pasiūlymus bei parenka kainą individualiai. Laukiame Jūsų susidomėjimo bei nekantraujame pasiūlyti Jums geriausią kainą.

Related Posts